Adam Audio

ADAM Audio producerer først og fremmest referencemonitors til studiebrug. Sortimentet spænder fra helt små nærfeltsmonitors til store indbygnings-mainmonitors, men de leverer også til konsum audio og hjemmebiografen.

Udviklingen af X-ART (eXtended Accelerating Ribbon Technology) bånddiskanten var et stort stykke af vejen fundamentet for grundlæggelsen af ADAM Audio i Berlin i 1999.

I kombination med ADAM’s eget specialdesignede klasse A/B forstærkertrin gengiver X-ART tweeteren musik helt op til 50kHz – altså op mod to oktaver over det menneskelige øres formåen. Det giver overskud og kommer til udtryk ved en meget blød top, der leder tankerne hen på meget bekostelige high-end Hi-Fi højttalere.

ADAM Audio har siden grundlæggelsen videreudviklet, optimeret og produceret højttalere til brug, først inden for Pro Audio segmentet, og senere også i midrange klassen til mindre studier og hjemmestudiebrug.

Produktsortimentet dækker groft set alt fra små, men forbløffende vellydende, PC-højttalere – til store in-wall monterede 4-vejs aktive main højttaler med hele seks forstærkertrin indbygget – som inden for en tolerance på +/-3dB leverer en frekvensrespons fra 20Hz – og til bånddiskantens 50kHz! Med sådan en bredde i sortimentet, bliver det en alvorlig udfordring at finde et rum, som ADAM ikke kan udstyre med et passende sæt monitors.

I stort set alle prisklasser er ADAM blevet tildænget med alskens udmærkelser og priser fra musikindustrien, og man vil hurtigt finde dette velbegrundet, hvis man lige giver dem et lyt.

Produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events