Amptown Cases

Robuste kvalitets-flightcases til touringbrug. Amptown er leveringsdygtige på alle typer af kasser; houseboxes, 19″ racks, store kasser, små kasser, lange kasser. You name it!

Fra den dansk-tyske grænse skal man blot køre to timer syd på ad den tyske autobahn, for at komme til Amptown Cases’ fabrik ved Hamburg, hvor der siden 1978 er blevet produceret transportløsninger. Alle flightcases bliver bygget her – og med “alle”, menes der rent faktisk “alle”. Der er intet mindre end 6.000 forskellige produkter i kataloget – og skulle man ønske noget der ikke er i kataloget, så bliver det naturligvis også bygget.

Det ville være rart at kunne udfolde en fortælling om, at der i udviklingen af flightcases ligger en frygtelig masse fordyrende research og udvikling, men sådan forholder det sig ikke. Det, der gør nogle flightcases dyrere end andre, er, at man bruger materialer, der kan holde til at blive brugt. Et udlejningssystem skal f.eks. holde til 150 jobs på et år. I værste fald skal kassen pakkes i en lastbil 150 gange, pakkes ud af lastbilen 150 gange, åbnes og lukkes 150 gange ved get-in, stilles i et hjørne 150 gange,  åbnes og lukkes 150 gange igen ved nedpakning, pakkes i lastbilen igen 150 gange – og ud af lastbilen igen for atter at blive opmagasineret på lageret igen 150 gange. Og alt imens dette står på, skal hjulene holde til hårdhændet behandling – at køre over fliser, asfalt, ad rampe op og ned, blive tiltet og banket ind i hinanden. For at en kasse skal kunne levere 10 års hårdt brug og være håndterlig for brugeren, så skal den ganske enkelt være bygget af slidstærke dele og være ergonomisk korrekt indrettet. Det koster penge – og det er det man betaler for, når man køber en god flightcase!

Udover at producere alverdens funktionelle og effektivt beskyttende transportløsninger tilbyder Amptown Cases at levere produkterne i en vifte af forskellige standardfarver eller eventuelt med brugerens eget logo påtrykt. Det er unægteligt nemmere at holde styr på, hvilke kasser der skal pakkes, hvis alle kasser til linearrayet er grønne, og pointsourcesystemet er i grå kasser.

Produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events