d&b audiotechnik

d&b audiotechnik er kendt som producent af højttaler systemer og elektronik af høj kvalitet. d&b betragtes som et af de absolut førende brands inden for professionel lydteknik til livebrug. Forskning, udvikling og produktion foregår på virksomhedens anlæg i Tyskland.

d&b audiotechnik er højttalere og forstærkere af højeste kvalitet produceret i Tyskland.

Hvert et led af produktionen, lige fra idé over udvikling til fremstilling, uanset om det er højttalere, elektronik, software eller tilbehør, foregår på fabrikken i Backnang tæt ved Stuttgart.

Gennem forskning og udvikling flytter d&b audiotechnik konstant grænserne for, hvad der kan forventes af et moderne lydsystem. Der bliver løbende investeret i test- og udviklingsfaciliteter, produktionsanlæg og, ikke mindst, dedikerede og kompetente medarbejdere, hvilket har mundet ud i at produktsortimentet i dag ikke kun tæller konventionelle højttalersystemer, men også en række softwareløsninger samt konceptet Soundscape, der gør det muligt gennem avanceret lydprocessering at skabe tredimensionelle lydoplevelser.

Der er sket meget fra selskabets beskedne begyndelse. Det hele startede, meget stereotypt, med to fyre i en garage –  de to ildsjæle Daubert & Belz, som i 1981 gik i gang med at bygge de første højttalere. I dag har d&b audiotechnik en topmoderne fabrik på mere end femten tusind kvadratmeter med mere end 400 ansatte, der hver dag arbejder på at bygge lydsystemer til hele verden. En ting er dog fortsat uændret – alt er mærket ”Made in Germany”.

Lige fra starten har d&b audiotechniks tilgang været at opbygge integrerede lydsystemer. Systemer, der rent faktisk yder mere end summen af delene. En helhed, hvor hver en del er skræddersyet til at passe til de øvrige. En helhed, hvor hvert element er stramt specificeret, præcist fremstillet og omhyggeligt integreret for at opnå maksimal effektivitet. Denne tilgang sikrer konsistent kvalitet, den højeste brugervenlighed og maksimal sikkerhed for et godt slutresultat.

d&b audiotechnik tilbyder ydermere finansiering, service og support uden sidestykke samt kompetent uddannelse og træning, således at det bedst mulige resultat konsekvent opnås på tværs af system-serier hvor som helst og når som helst. Ikke kun i teorien – også virkeligheden. Det er det, d&b audiotechnik kalder system-reality.

Produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events