EM Acoustics

EM Acoustics tilbyder et stort udvalg af højkvalitets højttalersystemer til mobil- og installationsbrug. Alt er udviklet, testet og håndbygget på deres egen fabrik i det sydlige England. EM Acoustics mission er at lave konstruktioner, der akustisk set er så tæt på perfekte som overhovedet muligt – resulterende i et minimalt behov for efterfølgende korrektion ved DSP-processering.

EM – Ed Kinsella og Mike Wheeler er fundamentet af  EM Acoustics, hvor passion og fokus var drivkræfterne, da de to partnere besluttede sig for, at kvaliteten af akustisk design, samt udviklingen af passive delefiltre kunne og skulle løftes til et højere niveau.

Ed Kinsella er måske en af verdens bedste akustiske designere. Hans faglige kundskaber, entusiasme og vedvarende energiske målrettede arbejde er netop det, som gør, at EM Acoustics produkter løfter sig over de øvrige spillere på markedet. Der er ikke noget, der er godt nok.

Selv det bedste kan gøres bedre. Og det er også den filosofi, der flytter bjerge i EM Acoustics udviklingsafdeling på den lille fabrik i Cranleigh i det sydlige England, hvor alt kommer til verden.  Lige fra idéer til tegninger, teorier, udvikling, bygning af kabinetter, testning, måling, flere teorier, mere udvikling, mere testning og måling, samling af kabinetter, modificering af kabinetter, optimering af delefiltre og vi kunne blive ved…

Erkendelsen af, at teori og praksis teoretisk set er det samme, men praktisk set er to forskellige ting, gør at udviklingen af nye højtalerdesigns er en umådelig tidskrævende process. Specielt hvis man sætter barren så højt som EM Acoustics gør.

Visionen går ud på, at det er muligt at konstruere dynamisk transparente, frekvens- og faselineære højttalere, ved design af kabinetter, optimering af drivere og delefiltre – uden brug af digital processering.

Sortimentet dækker højttalere lige fra små diskrete installationsenheder, over club-setups, til nogle af de kraftigste kasser, der nogensinde er konstrueret – X3 og MSE-118 QUAKE. X3’eren kan levere 144!!! decibels lydtryk – så sådan et par X3’ere vil, sammen med 4 QUAKES, ca. kunne levere et lydtryk kraftigt nok til at skubbe jorden ud af sin bane om solen.

EM Acoustics prestigeprodukt er HALO Compact. Et ultrakompakt linearray, der gengiver et blændende klart lydbillede. Udover brug til udlejningsfirmaer, i Wembley Stadium, National History Museum, BBC, m.fl. er HALO Compact bl.a. installeret i flere Broadway teatre og  stormagasiner  – og som toppen af kransekagen er den faste installation i Londons legendariske koncertsal The Royal Albert Hall nu også et EM Acoustics HALO Compact-system Når nu EM Acoustics blev valgt og godkendt til “The Albert”, så er det officielle kvalitetsstempel vist også på plads.

Produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events