Luminex

Switches i høj kvalitet er kerneproduktet fra belgiske Luminex, der har specialiseret sig i at lave stabile løsninger til digital styring af lyd, lys og AV.

Flere og flere liveproduktioner flytter – eller er allerede flyttet – over på digitale netværk. Det kan selvfølgelig handle om lyden, men også lys og video kan være en del af netværket i en moderne produktion.

Og netop når det er live, så er driftsikkerhed og stabilitet helt centralt. På et netværk som afvikler en stor koncert, festival, teater el.lign. vil du næppe satse på at standard IT switches fra Elgiganten vil kunne holde skansen aften efter aften efter aften.

Luminex ved præcist hvad live-events kræver og leverer med deres robuste løsninger, der er redundante på alle parametre, og sikrer, at dine produktioner aldrig går ned pga. netværksswitches.

Konvergerede AV netværk

Når det handler om AV, hvor både lyd, lys og billede spiller sammen, så findes der flere forskellige netværksprotokoller, men Luminex samler trådene, og sikrer, at du kan benytte de samme switches på netværket til alle de enkelte dele.

Suveræn redundans

Med Luminex switches og RLinkX-protokollen behøver du ikke bekymre dig om risikoen for at miste signal midt under et stort show. Hvis en forbindelse fejler eller går i stykker, tager den redundante forbindelse over i løbet af få millisekunder. Dette gælder også for strøm- eller temperaturrelaterede problemer.

Remotekontrol

Nu er det slut med at sende en mand op i lysriggen for at skifte en simpel indstilling på en enhed eller lampe. Alle Luminex konvertere og splittere understøtter RDM, hvilket betyder, at du hurtigt og nemt kan administrere alle dine enheder fra en enkelt, central platform – nemlig din foretrukne RDM-kontroller.

Robust og ‘landevejsklar‘

Det udstyr, som du vælger at tage med på turné – eller udlejer til kunder, som skal på turné – skal bare kunne levere varen hver eneste aften. Udstyr som fejler kan rive hele produktioner ned og udløse katastrofale situationer. I forhold til netværksforbindelserne så sker det ikke med Luminex i kæden. Alle enheder er nemlig ekstra robuste og har supersolide Ethercon eller Fiber-Optic stik.

Luminex er distribueret af Gobo Highlight i Danmark.

Produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events