Radial Engineering

Radial Engineering udvikler og producerer audio-redskaber til næsten enhver tænkelig opgave. Alt fra passive og aktive DI-boxe over impedanstilpasningsløsninger og re-amping tools til guitar-forstærkere og USB/audio-converters.

Den Canadiske producent Radial Engineering producerer audio-værktøjer i alle afskygninger. DI-boxe er hvad de er absolut mest kendt for, men man vil blive udfordret, hvis man skulle finde på et audioproblem i brum- eller tilpasningskategorien, som Radial’s meget brede produktsortiment ikke kunne skyde ned.

Nøglen til løsning af problemer med brumsløjfer er at isolere de forskellige tilsluttede enheder galvanisk med transformere. Så er man allerede et meget stort skridt på vejen. Her kan man selvfølgelig vælge mange typer og kvaliteter af transformere, men udgangspunktet må naturligvis være, at det, der sidder i signalvejen, skal have så lidt indflydelse på lyden som overhovedet muligt.

Eftersom Jensen Transformers producerer state-of-the-art transformere, var det nærliggende at vælge netop Jensen som underleverandør af disse. Jensen havde dog rent kvantitetsmæssigt svært ved at følge med til leveringerne af Radial’s ordrer, så Radial valgte i stedet at købe Jensen Transformers – altså firmaet.
En stor del af kan derfor fåes i to udgaver. Én udgave med Jensen transformere (J-serien) og én med Radials egne lidt billigere Eclipse transformere (Pro-serien).

Når det kommer til signaltilpasning er Radial også helt fremme forrest i udviklingsbussen. Uanset om signalet kommer fra en passiv piezo-pickup, en højttalerudgang, et Bluetooth-device, en mikrofon, et keyboard, en USB-udgang, et Dante-netværk eller den passive eller aktive pickup på en elektrisk bas, så har Radial et dedikeret stykke værktøj, der kan få impedans- og niveautilpasset signalet til modtageren efter alle kunstens regler – og det med så stor nænsomhed som muligt.

Der er sket RIGTIG meget inden for dette felt siden den første aktive DI-box så dagens lys for godt 30 år siden, 10 år efter det første passive transformerbalancerede sidestykke. En stor del af udviklingen inden for dette felt kan tilskrives R&D-holdet på Radial, der nu kan betragte sig selv som absolut førende på markedet, når det kommer til DI-boxe og audio-interfaces til live- og studiebrug. Radials passive JDI, og de aktive Pro48 og J48, er nu at betragte som industristandarden inden for DI’s.

Produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events