Solid State Logic

Med integreringen af den første computerstyring i en studiemikser i 1977, påbegyndte Solid State Logic den udvikling, der siden har placeret dem som førende producenter og eksperter indenfor audiobehandling og automatisering. Sidenhen er er live mixere blevet en fast del af sortimentet.

I 1969 grundlægger Colin Sanders virksomheden Solid State Logic. Colin’s fokus var i første ombæring at udvikle og producere switching-systemer til kirkeorgler.

Syv år senere, i 1976, byggede og solgte Colin de første 2 mixere – A-serie pultene. Næste generation var 4000B-serien, der blot blev produceret i 6 eksemplarer, hvoraf den ene fik til huse hos danske Tocano.

Få år senere, i 1979, tog tingene fart og lanceringen af 4000E pulten var en realitet – mixeren der kom til at revolutionere musikindustrien. Flere modeller er kommet til gennem årene, og i 1986 blev SSL Headquarter i Begbroke, Oxford etableret. Det er her, der den dag i dag stadig udvikles og bygges SSL – med samme grundighed og perfektionisme som tilbage i 70’erne.

SSL’s Livepulte fås i dag med forskellige konfigurationer. Med blandingen af, SuperAnalogue™ pre amp teknologi, SSL’s egen “Tempest” processor og en brugerflade, der let tilpasses den enkelte brugers arbejdsgange og rutiner, har SSL nu også givet live-markedet et særdeles vellydende værktøj med en hidtil uset funktionalitet og fleksibilitet.

Solid State Logic ejes den dag i dag af musiker og komponist Peter Gabriel, der gennem mange år selv har brugt SSL i sit studio “Real World Studios”.

Produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events