Sommer Cable

Hvad end det er tromler med mikrofonkabel, AV-kabler, optiske multicorekabler, færdiglavede instrumentkabler eller custom fabrikerede kombinationskabler til AES/EBU-linier, 230V power, ethernet og 5/8” haveslange, så er Sommer Cable leveringsdygtige i gedigen kvalitet.

Kabler er bestemt ikke “bare” kabler. På fabrikken og i udviklingsafdelingen i Straubenhardt, på grænsen til Schwartzwald i Sydtyskland, blandes videnskab, kobberkvaliteter og plast sammen til en sand symfoni af kabler i alverdens afskygninger. Kabler i forskellige kvaliteter – fra gode kabler til rigtig gode kabler – fra billige kabler til dyre kabler. Kabler til audio, kabler til video, kabler til data, m.m. Kabler til signaler med spændinger fra under 0.01 volt til over 500 volt. Kabler til installationsbrug, kabler til touring- og livebrug, ja, sågar kabler til undervandsbrug.

Ud over kabler, er Sommer Cable leverandør af HICON connectors. Også her er der connectors til stort set alt, hvad hjertet kan begære. Skulle man ønske at få et kabel med connectors der kan forbinde Brenderup Traileren til et Dante-netværk – ja, så er der sandsynlighed for, at Sommer Cable er leveringsdygtige i en løsning. Man skal bare lige finde ud af, hvor langt det skal være – og så lige vælge den farve, man ønsker det skal have.

Produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events