Sony

Trådløse systemer til audiotransmittering er én af SONY’s Pro Audio specialiteter, når man har valgt ikke at kompromittere lydkvaliteten. Også mikrofoner og reference-høretelefoner til produktionsbrug er nogle af SONY’s absolutte forcer.

Siden midten af det forrige århundrede har Sony været en af de helt store spillere på markedet for elektroniske aggregater i almindelighed og teknologiske vidundere i særdeleshed. Hvis man var barn i 80’erne er sandsynligheden for, at man ejede en Sony walkman relativ stor, og hvem har ikke et nostalgisk forhold til f.eks. Trinitron billedrøret, Playstation’en, den gode gamle 3,5″ Floppy Disc,  MiniDisc-afspilleren, DAT-båndet eller Blu-ray formatet?

Men Sony kan meget andet end at producere nostalgisk konsumelektronik. Faktisk er Sony også eminent gode til at producere pro audioudstyr, hvor blandt andet deres trådløse systemer, mikrofoner, høretelefoner, location-mixere og -recorders befinder sig i en liga, hvor de kan konkurrere med nogle af de hårde drenge/piger på markedet.

Produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events