Van Damme

Van Damme har gennem årtier udviklet og forfinet kabler til scener og studier over hele verden. Sortimentet tæller en lang række special kabler til brug for audio- og video, baseret på nyeste teknologier.

Når man googler Van Damme, får man ikke umiddelbart kabler i høje kvalitet  inden for lyd- og videoproduktion op som det første søgeresultat. Men rent metaforik giver søgeresultatet ret god  mening, da Van Damme står for råstyrke i en særklasse, som sjældent er set.

Van Dammes kabler er konstrueret med materialer og et design, der sikrer optimal signaloverførsel og lav støjforstyrrelse. Van Damme kabler bruger en kombination af højledende kobberledere og skærmning, der reducerer elektromagnetisk interferens og dermed sikre ren signaloverførsel, som er et must i  lyd- og videoproduktion, hvor selv små forstyrrelser kan forringe lyd- eller billedkvaliteten.

Van Damme er velegnet både til live-lyd, studieindspilning og i det hele taget til alle former for professionel lyd- og lysproduktion, hvor der er behov for et pålideligt kabel, som kan overleve selv det slemmeste lag tæsk. Kablerne er konstrueret til at modstå gentagne bøjninger og strækninger uden at miste deres elektriske egenskaber eller mekaniske integritet. Hvis du skulle være uheldig at bakke en 54 tons trækker hen over et Van Damme kabel, så er der altså ingen grund til at ligge søvnløs. L**tet holder!

 

Produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events