Waves Audio

Waves Audio er førende indenfor digital lydbehandling og lydteknologier og tilbyder et omfattende udvalg af software-plugins og hardwareenheder. Waves’ produkter omfatter EQ’s, kompressorer, reverbs, delays, virtuelle instrumenter og meget mere, der anvendes i studier, live-forestillinger, broadcast, og postproduktion.

Waves Audio er ikke til at overse, hvis man har et indre legebarn og elsker at lege med lyd  – eller i det hele taget bare beskæftiger sig med professionel musikproduktion,  mastering, live lyd og postproduktion, der kræver, at man bearbejder og forfiner lyde til det ekstreme.

Waves Audio’s produktportefølje omfatter en omfattende samling af plug-ins, der giver mulighed for at forme og forbedre lyd med stor præcision og kreativitet. Og der findes plug ins til ethvert formål, så har du brug for en equalizers, compressor, reverb, delay eller alt muligt andet, så har Waves det.

Et signaturprodukt er Waves SSL-serie, der efterligner den lyd og de funktioner, du finder i de legendariske SSL-miksere, og som er blevet et yndet værktøj for lydteknikere og musikere, der søger den karakteristiske lyd og funktionalitet SLL.

Ud over plug-ins tilbyder Waves Audio også hardware-enheder og integrerede løsninger designet til live- og studiebrug, som gør det  muligt at integrere Waves nemt i ethvert studie setup.

Produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events