Platform K

Kraftfuldt anlæg til den lille scene

Et kompakt men kraftfuldt d&b audiotechniks lydanlæg fra xS-serien er med til at sætte strøm på live musikken på Platform K i Horsens.

I 27 år dannede lokalerne ramme om ungdomskultur og opkommende bands med plads til det alternative og skæve i Horsens under navnet Det Gule Pakhus. I 2021 blev stedet omdannet til Platform K, som er et kulturcenter, hvor der er plads til alt fra lektiecafé til at benytte stedets øvelokaler. Platform K er, ligesom i gamle dage, stedet man kan gå hen, hvis man er til alternative musik, undergrund, jazz, elektronisk musik eller blot ønsker at opleve musik i intime rammer i et professionelt set up. Også foredrag er på programmet, og forskellige klubber med faglige temaer har også til huse på Platform K.

I mange år har stedet haft et d&b audiotechniks C-system, som gennem årene har fungeret godt, men som skulle opgraderes, da stedet gennemgik sin transformation til at blive et kommunalt samlingssted for byens borgere, og især de unge.

Valget faldt på et d&b audiotechniks system fra xS-serien, som minder meget om det gamle C- system – blot i en moderne udgave. I samme ombæring gav det mening at optimere lyddækningen i lokalet, der blandt andet også tæller en hyggekrog med siddepladser samt et caféareal, som ofte også bliver brugt til mindre koncerter. Caféen har fået et mindre anlæg, der er ideelt til foredrag eller mindre koncerter, der ikke kræver så meget forstærkning.

Selve lokalet er irregulært, og i det hele taget bærer det præg af, med sine kringelkroge, at det oprindeligt ikke er tænkt som et koncertsted. For at nå ud i alle kroge med en præcis styring af lyden, er der blevet monteret højttalere, ligeledes fra xS-serien, som udmærker sig ved at levere en retningsbestemt lyd med god dækning i de forskellige zoner. Fordelen ved xS-serien er, at man kan styre lyden meget præcist og få god dækning samt et skarpt lydbillede. Ved at inddele distributionen i zoner, er det muligt f.eks. at skrue ned for volumen i caféarealet, når der er livemusik, hvis man ønsker det – og omvendt skrue op, hvis der er et andet event, som kræver, at folk i caféen også skal kunne følge med i, hvad der sker på scenen. Det samme gælder lyden ved scenen, der er placeret næsten i gulvhøjde med publikum. Her ændre behovene for forstærkning sig alt efter, om der er siddende publikum, eller om publikum står på gulvet.

 

 

 

Tech specs

PA system MAIN:

2x d&b 24S-D toppe
2x d&b 21S subs
1x AMP: d&b D40

PA system FILLs:

1x d&b 10S centerfill
+ nogle mindre fills
1x AMP: d&b 10D

Monitor system (8 sends):

10x d&b MAX monitors
2x AMP: d&b D20

Lydniveauet bliver monitoreret af 10Eazy.

Du finder alle tech specs. for Platform Ks scene her.

Relevante produkter

Kurser og seminarer

Vi holder løbende kurser, demoer og seminarer om lydproduktion og nye produkter  – og oftest er de gratis. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked, når der er nyt i kalenderen.

Se kommende events

Vi vil så gerne høre fra dig

Ønsker du rådgivning , så hiv fat i os! Vi er altid klar til en snak.

Giv os et kald på +45 70 277 300.

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events