Aalborg Citykirke vælger EM Acoustics

Aalborg Citykirke voksede ud af sine fysiske rammer og flyttede til en ny og fuldt moderniseret bygning med bl.a. et auditorium med plads til 750 mennesker. Citykirken henvendte sig til os for at finde en god løsning, som ville sikre klar og konsistent lyd i hele rummet.

Tak for et godt lagersalg

Tak til alle som mødte op til vores store lagersalg! Det var en stor succes, men er også en smule tilovers. Det har vi nu suppleret med en række nye tilbud, som du kan se på den opdaterede Beta liste…

Velkommen til Luminex

Velkommen til Luminex. Vi er glade for nu at kunne levere højkvalitet switches fra belgiske Luminex. Flere og flere liveproduktioner flytter – eller er allerede flyttet – over på digitale netværk. Det kan selvfølgelig handle om lyden, men også lys og video kan være en del af netværket i en moderne produktion. Og netop når…

Software V4.8.15 til SSL L-Series livepulte

SSL har netop annonceret en signifikant software opdatering til deres L-Series livepulte. Først og fremmest er hastigheden på brugerfladen blevet forøget, men der er også en lang række funktionelle forbedringer i den seneste update.

Nye live mixere fra SSL

SSL havde store nyheder med til deres L-serie af live pulte på NAMM 2019. Vi tog forbi dem for at høre nærmere. Solid State Logic netop løftet barren for deres topmodeller i L-serien. L350 og L550 overtager de tidligere versioner – L300 og L500 – på de øverste trin inden for SSL’s serie af livemixerpulte.

d&b gør klar til at udvide SL-familien

d&b audiotechniks GSL-serie har med al tydelighed bevist, at innovationen ikke bare er i live, men også i højsædet. Lyd er retningsbestemt, men d&b giver bl.a. i kraft af GSL-seriens sidevendte højttalere en hidtil uhørt kontrol. Selv kalder de det ‘Directivity Reborn’.