Samværket

Rum til frikirke, konference og kulturelle oplevelser

“Rum til liv” er hvad Samværket i Kolding, betegner sig selv som. Med plads til 700 siddende eller 995 stående publikummer, bliver salen i Samværket flittigt brugt til kirkelige aktiviteter samt konferencer og kulturelle begivenheder.

Kirke, konference og kulturliv. Samværket tjener mange formål, som alle har det til fælles, at de er med til at styrke fællesskabet i det centrale Kolding, hvor det har til huse. Samværket er et kultur- og fællesskabscenter ejet af den Apostolske Kirke i Danmark med flere faciliteter, man kan leje sig ind på. En af dem er Salen, der med 700 siddepladser eller 995 ståpladser er yndet til større begivenheder – både enkeltstående og tilbagevendende, og som også danner rammen for kirkens gudstjenester.

For at kunne rumme alt fra konferencer til frikirke, har der været behov for et lydsystem, som både kan levere høj taleforståelighed samt god forstærkning af rytmisk musik, som er et vigtigt element i kirkens gudstjenester.

Et traditionelt left/right/center anlæg var en mulighed, de der også skulle være plads til en stor projektor midt for scenen. Derfor skulle der tænkes kreativt i forhold til højttalernes placering, da Samværket skulle have et lydsystem.

Løsningen blev at vinkle left/right højttalerne en smule indad, så centeret er blevet dækket og tilskuerpladserne midt i salen dermed også lydmæssigt er dækket ind. For at kompensere for den manglende lyd i siderne, er der blevet lavet et out fill, som samtidig også spiller balkonerne i salen op.  Under balkonerne er der diskret placeret et par små højttalere, som sørger for at dække lyden under balkonen. På den måde, er der opnået optimal dækning af lyden i salen med et minimalt antal højttalere.

Da anlægget, af praktisk årsager, kun kunne hænge højt, er der blevet suppleret med et par diskrete front fill højttalere, som er med til at skabe høj taleforståelighed samt løfte lyden på de forreste rækker i salen.

Tech specs

d&B audiotechnik

  • 3 x AL90  pr. side
  • 2 x 24S outfills
  • 6x 44S frontfills
  • 6 x 27S-sub subwoofers arrangeret i sub-array
  • 2 x Ti10 delays

Relevante produkter

Kurser og seminarer

Vi holder løbende kurser, demoer og seminarer om lydproduktion og nye produkter  – og oftest er de gratis. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked, når der er nyt i kalenderen.

Se kommende events

Vi vil så gerne høre fra dig

Ønsker du rådgivning , så hiv fat i os! Vi er altid klar til en snak.

Giv os et kald på +45 70 277 300.

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events