Skanderborg Gymnasium

Et gymnasium med god lyd i fokus

Forskellige oaser, hvor den gode lyd er i fokus, er skudt op rundt om på Skanderborg Gymnasium, der er kendt for at være stærk på det musikalske.

Skanderborg har i mange år været kendt for at være en by, hvor det musikalske miljø blandt de unge er stærkt. Det kan også mærkes på Skanderborg Gymnasium, hvor man har valgt at have en kunstnerisk studieretning. Her er musik et højniveaufag, som enten kan blive kombineret med matematik eller engelsk.  Derfor har det også været nærliggende at skabe nogle fysiske rammer, som understøtter det faglige, og derfor har man valgt at investere i professionelle lydløsninger til både musik- og øvelokaler samt skolens festsal, for at understøtte det musiske miljø.

Foruden en traditionel festsal, der bliver brugt til fællessamlinger, koncerter, translokation og musicals, har Skanderborg Gymnasium får lavet en mindre scene formet som et amfiteater i forlængelse af skolens musik- og øvelokaler. Her kan skolens elever optræde for hinanden i forbindelse med undervisningen og afholde minikoncerter. Derudover er skolen caféareal blevet udstyret med et minianlæg, der kan håndtere tale og akustiske sessions.

Systemet i festsalen er et klassisk d&b audiotechnik left/center/right system, der er designet til at kunne håndtere mere avancerede opsætninger, såsom skolens traditionsrige musicalopsætninger, der afvikles hvert andet år.

Amfiscenen, der er opført i forbindelse med et skolens øvrige musikundervisningsfaciliteter, er blevet udstyret med et mindre d&b audiotechniks system med en custom-bygget Elberg styringsenhed, der gør det muligt for eleverne selv at betjene anlægget, uden at de kan komme til at pille ved noget, de ikke skal.

Som en del af løsningen, er der blevet lavet akustisk regulering flere steder rundt om i bygningen.

 

 

 

 

Kurser og seminarer

Vi holder løbende kurser, demoer og seminarer om lydproduktion og nye produkter  – og oftest er de gratis. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked, når der er nyt i kalenderen.

Se kommende events

Seminar hos AlfaAudio

Vi vil så gerne høre fra dig

Ønsker du rådgivning , så hiv fat i os! Vi er altid klar til en snak.

Giv os et kald på +45 70 277 300 eller send en mail til info@alfaaudio.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events