Vandel Efterskole

Professionel lyd for utrænede hænder

Et fleksibelt lydsystem, der er nemt at betjene for eleverne på Vandel Efterskole er blevet installeret i skolens koncert- og teatersal, der flittigt bliver brugt i skolens undervisning.

Med linjefag som musik og teater, er Vandel Efterskole et oplagt sted for unge mennesker, der ønsker at udvikle sig musisk og prøve kræfter med at optræde for publikum.

Teaterlinjen har mange små opsætninger i løbet af året samt en stor årlig musicalopsætning, hvor også skolens andre elever kan være med. På musiklinjen bliver der leget med musikalske former, øvet rytmik, trænet hørelære og meget mere. Men eleverne bliver også introduceret til opstilling af lyd og lys og skal lære at trække kabler, sætte mikrofoner op samt pakke gear op og ned.

For at kunne lave forestillinger og koncerter i optimale professionelle rammer med plads til et større publikum har Vandel Efterskole fået opført en tilbygning i forlængelse af skolens spisesal, som rummer en sal med scene og balkoner.

Alfa Audio har leveret lydsystem til den nye sal og samtidig sat delay op i spisesalen, så det er muligt at slå de to rum sammen og lave større events med lyddækning af hele arealet.

Systemet er et klassisk left/right, hvor der er anvendt AL90 højttalere fra d&b audiotechniks. De udmærker sig ved at have en god spredning, hvilket er ideelt, da salen er relativt kort i forhold til dens bredde. De sikrer, at hele salen lydmæssigt er dækket ind i hele bredden. Samtidig giver det en god styring af lyden, når spisesalen bliver inddraget, og der brug for at tænde for delay’et i spisesalen.

Høj brugervenlighed er især vigtigt på venues, hvor det af og til er utrænede hænder, der skal kunne betjene udstyret.  Derfor er systemet designet med en nem og intuitiv brugerflade, hvor man ved få klik kan skifte mellem forskellige indstillinger – afhængig af, om man kun vil spille salen op eller også have lyd i spisesalen.

Installationen er udført af Unico.

Tech specs

d&b audiotechniks

3x AL90 per side

4x 27S-subs (cardioide) i sub-array

44S front fills

10S-D delays

Relevante produkter

Kurser og seminarer

Vi holder løbende kurser, demoer og seminarer om lydproduktion og nye produkter  – og oftest er de gratis. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked, når der er nyt i kalenderen.

Se kommende events

Seminar hos AlfaAudio

Vi vil så gerne høre fra dig

Ønsker du rådgivning , så hiv fat i os! Vi er altid klar til en snak.

Giv os et kald på +45 70 277 300 eller send en mail til info@alfaaudio.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events