Supersonic

Supersonic post produktion med M&K Sound

I en baggård i Nyhavn finder vi Supersonic, som er en af landets mest aktive produktionsfaciliteter. Det summer af kreativitet og flittige ører. Hvad enten det drejer sig om manuskriptskrivning, voice-over, colour-grading, sound design, musikkomposition, live tracking af bands, foley, ADR – you name it – så sker det bag facaden her.

Den daglige leder af faciliteterne, Mitch, byder velkommen og leder os ind i den bagerste suite i stueetagen, der går under betegnelsen ”Bio Mix – Studie 5”. Her finder vi Rune Klausen, som målrettet arbejder sig gennem dialogerne, for dernæst at arbejde med ambiencerne og SFX til Mikkel Munch-Fals’ (og Charlotte Sachs Bostrups) film “Swinger”.

Den lydmæssige post-produktion i Bio Mix suiten foregår på et Miller Kreisel / M&K Sound 5.1 surround setup. Et setup, der har været ønsket gennem længere tid af den simple årsag, at det blotlægger den skinbarlige auditive sandhed – og så selvfølgelig, at det er industristandard til filmmix, hvad end det drejer sig om Pearl Harbor, Star Wars, Ringenes Herre eller Pirates of the Caribbean – og altså nu også Swinger. Ja, faktisk er listen over indkasserede Oscar-statuetter for vellyd i film mixet på M&K Sound højttalere alenlang.

Alfa Audio har stået for M&K Sound-leverancen, som består af 3 x MPS-2510P (L/C/R), 2 x MPS-1611P (rear) og én X12-subwoofer. M&K Sound’s Bass Management System BMC-1 holder rede på lo-cut filtre samt distribution af de forskellige kanaler.

Kurser og seminarer

Vi holder løbende kurser, demoer og seminarer om lydproduktion og nye produkter  – og oftest er de gratis. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked, når der er nyt i kalenderen.

Se kommende events

Vi vil så gerne høre fra dig

Ønsker du rådgivning , så hiv fat i os! Vi er altid klar til en snak.

Giv os et kald på +45 70 277 300.

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events